De juiste hypotheek

Advies op maat

Of je je nu als starter op de woningmarkt begeeft, gaat verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten, een tweede woning koopt of juist kleiner gaat wonen: het kiezen van de juiste hypotheek is lastig. Als onafhankelijk adviseur is BlueMoon je gids in deze ingewikkelde materie. Met maatwerk en een advies dat precies op jouw situatie is toegespitst. 

Totale dienstverlening in hypotheken

BlueMoon levert totale dienstverlening in hypotheken. Dat betekent dat we je niet alleen adviseren over de meest geschikte hypotheekvorm, maar dat we ook de mogelijkheden voor Nationale Hypotheekgarantie, koopsubsidies en startersleningen in kaart brengen. Wij onderhouden de contacten met o.a. notaris, makelaar en taxateur en helpen je bij het afdekken van alle risico’s, zoals arbeidsongeschiktheid en overlijden. Je wordt dus volledig ontzorgd. 

Hypotheek - Bouwsteen van Financial Life Planning

Een hypotheek is een belangrijk onderdeel binnen het financiële plaatje. Voor de meeste van ons de absolute basis. Daarom nemen we jouw huidige en toekomstige woonwensen mee als integraal onderdeel van je Financial Life Planning. Zo weet je zeker dat jouw hypotheek optimaal is ingericht en afgestemd op de andere elementen van je financiële planning. Vanzelfsprekend ontzorgt BlueMoon jou volledig bij het gehele traject.

Overwaarde – Lust of last?

De waarde van onroerend goed is de afgelopen decennia enorm gestegen. Niet voor niets denkt de overheid na over het stoppen van hypotheekrenteaftrek, de belastbaarheid van vermogen (dus ook je huis) en de eigen woning als toekomstig financieringsinstrument van “de oude dag” of “zorgvraag”. 

Hoe kijk jij naar de overwaarde van je woning? Wil je gaan verbouwen en bijvoorbeeld de woning levensloopbestendig maken of verhuizen? Droom je van een 2e woning of wil je juist een deel cashen om van te leven. Vragen die je stelt afhankelijk van de fase in je leven waarin je op dat moment zit. Alles draait daarbij om een goede balans tussen schulden en vermogen. Eén ding is zeker: Daarbij wil je niet voor verrassingen komen te staan. Vooruit kijken en plannen is daarbij de sleutel. De integrale aanpak van BlueMoon helpt daarbij. 

De juiste hypotheek

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste hypotheek? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en ervaring.