Hoe werkt Financial Life Planning?

Wij gaan graag met je in gesprek om te bepalen wat jíj belangrijk vindt in het leven. Wat jouw keuzes zijn, waar je blij van wordt en wat je doelen en wensen zijn. Dit doen wij niet eenmalig. We bouwen met elkaar aan een duurzame samenwerking en staan naast je in alle verschillende fases van je leven. Door periodiek om tafel te gaan, een gestructureerd plan van aanpak op te stellen en continue bij te sturen waar nodig, ontstaat inzicht, overzicht en focus. Alleen op die manier ben je in staat om altijd op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Hiermee creëren wij voor jou de financiële rust die je verdient. 

Samen toewerken naar financiële rust

Je hebt een bepaalde toekomst voor ogen. Jouw bedrijf verkopen, eerder stoppen met werken, de kinderen laten studeren. Misschien droom je van een eigen boot of camper, wil je gaan reizen of lonkt die vakantiewoning in het buitenland. Maar hoe weet je of je (toekomstige) vermogen dit toelaat? Welke financiële beslissingen moet je nemen om die levensdoelen te bereiken? En welk effect heeft dit op je leven nú? 

Dat vraagt om een zorgvuldige aanpak. Benieuwd hoe wij dit doen? Bekijk ons planningsproces hieronder. Want de dromen van morgen mogen een goed leven vandaag niet in de weg staan. 

Ervaar wat Financial Life Planning voor jou betekent.

Onze unieke én bewezen aanpak, opgebouwd uit verschillende stappen die wij samen met jou zetten.

 • De eerste kennismaking

  Een goed gesprek waarin we elkaar leren kennen. We stellen ons graag aan je voor, maar willen vooral horen wie jij bent. Wat zijn jouw wensen of uitdagingen en wat verwacht je daarbij van ons? 

 • De verdieping

  Hier draait het vooral om fact finding. We kijken uitgebreid naar je persoonlijke en financiële situatie en brengen je doelen en dromen goed in kaart. Hiermee leggen we de basis voor jouw toekomst en geven we vorm aan onze samenwerking. 

 • Plan van aanpak

  Een uitvoerige analyse geeft ons inzicht in je huidige situatie, risico’s en (on)mogelijkheden. Ook brengen we de haalbaarheid van jouw doelen in beeld. We bepalen de te volgen koers en starten met een concreet adviestraject waarin prioriteiten en acties met elkaar worden bepaald. 

 • Uitvoering van het plan

  Onze professionals zorgen ervoor dat de actiepunten uit het plan van aanpak ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Werkelijk alle facetten komen aan bod binnen een vooropgesteld tijdsplan. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

 • Monitoring & sturing

  Periodiek komen we bij elkaar en bespreken de stand van zaken. Zijn er in jouw situatie dingen veranderd? Of zijn er ontwikkelingen op bijvoorbeeld fiscaal gebied die een aanpassing van jouw plan noodzakelijk maken? We sturen continue bij waar nodig en plannen extra sessies in. Zo houden we je op koers.

 • Het logische vervolg

  Het opbouwen van vermogen is onlosmakelijk verbonden met Financial Life Planning. Rendement is nodig om de gestelde doelen ook daadwerkelijk te behalen.

  Ben je benieuwd hoe wij structureel zorgen voor zowel een goed rendement als financiële rust
     

Expert meetings

Juist in de financiële wereld zijn er vele expertises. Denk hierbij aan het notariaat, juridische ondersteuning, de accountant en fiscalist. Belangrijke partijen waar je af en toe aanklopt voor zeer gespecialiseerd advies en waar wij vrijwel dagelijks mee in contact staan. 

Het grote verschil tussen ons en deze specialisten is dat wij jóuw belang centraal stellen, naast je staan en vanuit onze helicopterview het totaal overzien en bewaken. Zo zorgen we ervoor dat alles wat je doet integraal deel uitmaakt van jouw planning.  

Daarom hebben we onze Expert meetings in het leven geroepen. Aparte sessies, waarin we samen dieper ingaan op specifieke onderwerpen. Denk hierbij met name aan vermogensadvies en estate planning. 

Waarom genoegen nemen met minder ? 

Meer weten over BlueMoon?

Wil je meer weten over BlueMoon? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en ervaring.