Het verhaal achter
BlueMoon Nextgen.

‘Kunnen jullie geen propositie ontwikkelen voor onze kinderen en kleinkinderen?’ Deze vraag werd ons regelmatig gesteld door onze klanten. Gecombineerd met de persoonlijke ervaring die we als Financial Life Planners hebben, heeft dit gezorgd voor de start van BlueMoon NextGen. Toegankelijk, betaalbaar en speciaal voor de jonge en/of startende belegger.

De jeugd heeft de toekomst

Hoe leer je kinderen verantwoord omgaan met geld? Zeker vandaag de dag vinden veel ouders dit toch wel een uitdaging. In een sterk veranderende wereld, waarin niets meer vanzelfsprekend is en mensen steeds meer op zichzelf teruggeworpen worden, is het zelf opbouwen van vermogen een absolute must. Je toekomst laten afhangen van toevalligheden is wat ons betreft geen optie. Wij zijn overtuigd van de noodzaak van beleggen voor de lange termijn. Juist voor jongeren. 

Hoe kan BlueMoon NextGen jou helpen?

Ben jij een jonge, startende belegger? Dan ben je bij BlueMoon NextGen aan het juiste adres. Met onze bewezen aanpak kunnen wij ook jou helpen bij het bouwen aan een gezonde financiële toekomst. Hoe eerder je zelf de touwtjes in handen neemt hoe beter. Tijd en rendement gaan immers hand in hand. 

Bij BlueMoon NextGen kan je altijd met je vragen terecht. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Zeker zijn van een proactieve aanpak, persoonlijk contact als het nodig is én de mogelijkheid door te groeien naar volwaardige Financial Life- & Vermogensplanning? Samen met jou bouwen wij aan een relatie voor het leven.