Onze klanten

Zowel particulieren als ondernemers weten BlueMoon al jaren te vinden. Elk van hen heeft een eigen uniek verhaal, wat vraagt om een persoonlijke aanpak. En toch hebben zij een aantal dingen met elkaar gemeen. Zo vinden ze bijvoorbeeld een langdurige klantrelatie op basis van vertrouwen belangrijk. Ze zijn ambitieus en ondernemend, kiezen voor rendement op de lange termijn in plaats van voor snel resultaat én vinden bij ons de financiële rust die ze zoeken. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

In onze zoektocht naar een financieel adviseur kwamen wij terecht op de website van AAZ Adviesgroep. De website sprak ons aan, we hadden vertrouwen in wat er werd verteld. Door het luisteren en adviseren van John Somers hebben wij meer rust, vertrouwen en zekerheid gekregen. We vinden het prettig om periodieke gesprekken te hebben. Achteraf gezien hadden we veel eerder de stap moeten zetten om met een financieel adviseur om tafel te gaan. We worden helemaal ontzorgd.

Johan en Els van Boheemen, klant sinds 2020

 

Ik ben heel tevreden over de services van AAZ Adviesgroep, waar ik in 2017 op aanraden van mijn zwager klant ben geworden in verband met een echtscheiding en het oversluiten van de hypotheek. De medewerkers zijn heel behulpzaam, persoonlijk en altijd vriendelijk. Ik zou AAZ zeker bij anderen aanbevelen.

– Adrie Vos, klant sinds 2017

 

 

Een kennis van ons was al bekend met de dienstverlening van AAZ Adviesgroep. Op zijn aanraden hebben wij daarom bij AAZ aangeklopt om onze hypotheek onder de loep te nemen en algemeen financieel advies in te winnen. De medewerkers zijn professioneel, klantvriendelijk, behulpzaam en bieden een goede service. Wij zijn tevreden.

– Dennis Molendijk, klant sinds 2021

 

Vriendelijkheid, geduld, meedenken en een proactieve aanpak zijn de woorden die de dienstverlening van AAZ Adviesgroep wat mij betreft het beste verwoorden. Al jarenlang zijn zij mijn sparringpartner op het gebied van financiële planning, hypotheken, vermogensopbouw en verzekeringszaken. Ik ben van plan mijn kinderen binnenkort ook bij AAZ te introduceren.

– Christoffel Laarakker, klant sinds 2002

 

Mijn ouders waren al jaren tevreden klant bij AAZ Adviesgroep. Vandaar dat ik ongeveer 10 jaar geleden ook bij AAZ aanklopte voor mijn verzekeringen. Inmiddels heeft René Groenendijk ons ook geholpen bij het rondkrijgen van de hypotheek voor de aankoop van een woning. Als u goed advies wilt inwinnen zonder vervelende verkooppraatjes, bent u bij AAZ aan het juiste adres. De medewerkers staan je netjes te woord, zijn eerlijk, transparant, behulpzaam en zetten net dat stapje extra voor je. 

– Bastiaan Krielen, klant sinds 2011

 

Wij hadden de wens om onze hypotheek te wijzigen. Wegens goede recensies van klanten hebben wij besloten hiervoor in zee te gaan met AAZ Adviesgroep. AAZ biedt een goede service, je wordt er perfect en vakkundig geholpen.

– Ad en Klarinda van der Sijde, klant sinds 2021

 

 

Vanwege de goede recensies die wij van AAZ Adviesgroep tegenkwamen, hebben wij bij hen aangeklopt om meer inzicht te verkrijgen in onze financiën. Onze adviseur had een duidelijk verhaal, expertise en de nodige kennis van zaken. Ja, ik zou de dienstverlening van AAZ Adviesgroep ook bij anderen aanbevelen.

– Erwin Huiszoon, klant sinds 2020

 

Ik had behoefte aan een betrouwbare partij waar ik diverse financiële diensten in één keer kon afnemen. Via een kennis werd ik daarvoor op AAZ geattendeerd en bij het eerste gesprek klikte het direct goed. AAZ ontzorgt, is betrouwbaar en heeft een lange termijnvisie. Niet alleen privé, maar ook zeker op zakelijk gebied is de ondersteuning vanuit AAZ Adviesgroep uitstekend. Bij de opstart van mijn bedrijf enkele jaren geleden ben ik goed geholpen. In korte tijd werd er veel voor me geregeld, wat zorgde voor een snelle, succesvolle start.

– Arjen Reuvekamp, klant sinds 2000

 

AAZ is onze rots in de branding op het gebied van advies en administratie. Wij zijn op zoveel belangrijke financiële punten geholpen en geadviseerd. Zelfs nu nog met de komende pensioenfase. Zonder AAZ was veel niet mogelijk geweest. Onze wijziging van hypotheek en de aanbouw aan het huis hadden zonder AAZ bijvoorbeeld nooit gerealiseerd kunnen worden op de wijze zoals nu gebeurd is Wij zijn blij dat wij destijds bij hen hebben aangeklopt. Je wordt er altijd professioneel en persoonlijk geholpen. Zelfs de koffie en thee bij AAZ zijn speciaal!

– Fred en Elly de Groot, klant sinds 2010

 

Een aantal jaar geleden was ik op zoek naar financieel advies op maat. Ik koos daarbij toen voor AAZ Adviesgroep vanwege de persoonlijke benadering. Er wordt echt de tijd genomen om naar je te luisteren. Adviezen worden volledig afgestemd op mijn persoonlijke situatie, rekening houdend met de lange termijn. Het contact met alle medewerkers is zeer aangenaam. De lijntjes zijn kort en dat is erg prettig.

– Koen Mertens, klant sinds 2016

 

AAZ Adviesgroep is voor mij een klankbord. De medewerkers zijn proactief, accuraat en helpen je direct waar nodig. Toezeggingen worden nagekomen. Ook op zakelijk gebied is de ondersteuning vanuit deze organisatie goed en duidelijk. Zo heeft AAZ mij bijvoorbeeld geholpen met mijn pensioenverzekering.

– Jeroen Timmers, klant sinds 2015

 

Voor de aanvraag van een nieuwe hypotheek werd ons AAZ Adviesgroep aanbevolen. Dit is uitstekend bevallen. Het belangrijkste in de relatie met een financieel adviseur vinden wij vertrouwen, en dat hebben we bij AAZ gevonden. De medewerkers zetten zich voor de volle 100% voor je in.

– Wim en Mia Haanstra, klant sinds 2020

 

AAZ Adviesgroep is deskundig. Ze zijn de markt altijd voor. Dat maakt dat ik werken met René en collega’s erg prettig vind, ook op zakelijk gebied.

– Henk Driessen, klant sinds 1990

 

​​​​​

Toen er belangrijke financiële beslissingen genomen moesten worden, heb ik op aanraden van een goede vriend van mij aangeklopt bij AAZ Adviesgroep voor raadgeving en ondersteuning. Bij AAZ zijn ze weloverwogen met de adviezen die ze geven. Het advies is altijd op maat en passend bij jouw situatie.

– Sjaak Schoonaard, klant sinds 2014

 

 

 

De hypotheek was voor mij aanleiding om klant te worden. AAZ in Zevenbergen werd me aangeraden door een collega. Wat ik anderen zou willen vertellen over dit bedrijf is dat de service heel goed is en dat medewerkers altijd bereid zijn met me mee te denken en me te ontzorgen.

– Judith Zijlmans, klant sinds 1998

 

Na het kennismakingsgesprek met John Somers vond ik een goede klik tussen wat ik zocht en wat AAZ zocht in een klant. Sindsdien helpt en adviseert John mij als sparringpartner bij financiële vraagstukken en het uitwerken van mijn levensvisie. Hij neemt de tijd voor je en past adviezen aan op wat bij je past. Ik kan AAZ Adviesgroep van harte aanbevelen!

– Tim Olivier, klant sinds 2019

 

 

 

Jaren geleden hadden wij niet zulke leuke ervaringen achter de rug met hypotheekverstrekkers en het afsluiten van verzekeringen. Desondanks heeft René daarna ons vertrouwen gewonnen en hebben we besloten met AAZ in zee te gaan. Zij kwamen op het juiste moment op ons pad en hadden een goed verhaal. Ook de samenwerking met onze huidige adviseur John bevalt al jaren heel goed. Het is prettig om te weten dat al onze zaken geregeld worden door één adviseur die weet waar onze behoeften liggen.

– Marcel en Nicolette Rotteveel, klant sinds 1998

 

Zo’n 20 jaar geleden werd ons verzekeringspakket overgenomen door AAZ. Zodoende zijn wij ook daar terecht gekomen voor begeleiding bij de hypotheek voor ons nieuw te bouwen huis. AAZ Adviesgroep is dus al jaren onze professionele steun en toeverlaat!

– Angela Hermans-Joosen, klant sinds 1999

 

Wij zijn bij AAZ Adviesgroep terechtgekomen via internet. De website sprak aan, en zodoende hebben we bij hen aangeklopt voor financieel advies. We hebben goede ervaringen met hun persoonlijke en professionele aanpak. Wij zijn tevreden.

– Joost Moelands en Karin Dijkstra, klant sinds 2017

 

AAZ Adviesgroep is voor ons een zeer betrouwbare partner, die ons volledig ontzorgd op diverse financiële disciplines. Alle medewerkers zijn klantvriendelijk en ontzorgen ons als we vragen hebben over onze verzekeringen of hypotheek. Ze verkopen geen sprookjes en zijn altijd eerlijk en realistisch.

– Marco en Mieke Rietveld, klant sinds 2001

 

Via mijn werkgever zijn wij bij AAZ terecht gekomen. AAZ geeft sturing en overzicht in onze financiële planning, waardoor we weten hoe we ervoor staan en wat onze mogelijkheden zijn. De no nonsens aanpak van AAZ is verfrissend. Hun kijk op financiële planning is er echt een van de lange termijn. Vertrouwen, coaching, bereikbaarheid, rust en zekerheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers. Wij zijn tevreden.

– Hayo den Boeft en Saskia Sjollema, klant sinds 2000

 

De behoefte aan een vertrouwenspersoon om onze financiële zaken mee te bespreken, bracht ons via via bij René. Toegankelijk, vakkundig, behulpzaam en vriendelijk zijn de woorden die bij ons opkomen als we aan AAZ adviesgroep denken.

– Wim en Berna de Kok, klant sinds 1996

 

Omdat ik ondernemer ben, lopen zakelijk en privé bij ons door elkaar heen. René is een bekende van ons, vandaar dat ik bij hem aanklopte voor meer inzicht in mijn financiële zaken. Sindsdien is hij mijn klankbord. Professioneel en duidelijk, gericht op resultaat.

– Peter Katsburg, klant sinds 2019

 

Vanuit RegioBank Wagenberg kwam ik in 2008 bij AAZ terecht. Het bedrijf is goed bereikbaar en brengt gemak. Je wordt er goed geholpen.

– Per Heijmans, klant sinds 2008

 

Financiële advisering voor de derde levensfase was voor ons aanleiding om aan te kloppen bij AAZ Adviesgroep. AAZ adviseert en geeft me rust in de beoordeling van onze financiële situatie. Communicatie is helder en klantgericht, de lijntjes zijn kort.

– Martin Stuurman, klant sinds 2016

 

De behoefte was er om inzicht te krijgen in mijn financiële (pensioen) situatie en de mogelijkheden om eventueel eerder te stoppen met werken. AAZ heeft in de persoon van René Groenendijk vertrouwen opgebouwd. Door een gedegen aanpak en een creatieve insteek zijn wij tot financiële oplossingen gekomen die het mogelijk maken eerder te stoppen met werken, zonder levensstandaard in te leveren. Daarnaast zijn door de proactieve aanpak een aantal potentiële problemen met de lopende hypotheken opgelost door te gaan oversluiten. In gesprekken worden vragen beantwoord voor ze gesteld zijn en de dienstverlening sluit goed aan bij onze behoeften.

– Ton Kool, klant sinds 2019 

 

Via een kennis kwam ik toentertijd terecht bij AAZ voor uitleg over een gouden handdruk. Inmiddels worden we al zo’n 11 jaar goed geholpen door de diverse medewerkers.

– Henk Boer, klant sinds 2009

 

In 2012 zijn wij via familie op een oriënterende basis bij AAZ terecht gekomen, in 2014 werd dit doeltreffend. We wilden toen een andere woning en meer inzicht in ons financiële plaatje. Bij AAZ krijg je persoonlijke aandacht in alle opzichten, je gaat bij 'vrienden' op de koffie voor wat advies en een goed gesprek. AAZ denkt en leeft als vakkundige met passie met je mee en helpt je doelen en wensen te realiseren zoals een goede vriend je al het geluk van de wereld wenst!

– Dave en Marjo van Gelderen, klant sinds 2014

 

In het verleden heb ik gewerkt bij AAZ, vandaar dat ik bij hen ook mijn verzekeringen heb ondergebracht. Het personeel is er deskundig en professioneel. Het aanbod is compleet en de adviezen zijn goed. Kortom, een aanrader.

– Bettina Wegman, klant sinds 2006

AAZ Adviesgroep is een goed bedrijf voor financiële dienstverlening. Ik heb inmiddels al een aantal familieleden naar AAZ doorverwezen. De belangrijkste redenen waardoor ik klant bij AAZ ben geworden en gebleven: vertrouwen, servicegerichtheid en de focus op het opbouwen van een langdurige klantrelatie.

– Marco van den Bogaerdt, klant sinds 1999

 


 

Op aanraden van familie heb ik jaren geleden mijn autoverzekering bij AAZ ondergebracht. Inmiddels loopt er een volwaardig Financial Life Planning traject en ga ik periodiek met René Groenendijk om tafel. Medewerkers van AAZ Adviesgroep zijn betrouwbaar, betrokken en nemen de tijd en de moeite om dingen goed uit te leggen. Ik waardeer het dat AAZ zich niet onnodig zakelijk opstelt, dat houdt het gezellig.

– Ben Veerman, klant sinds 2012

 

Ik heb AAZ Adviesgroep leren kennen via mijn werkgever, omdat ik wilde starten met spaarloon en premiesparen. In de loop der jaren is deze samenwerking uitgegroeid tot een volwaardig Financial Life Planning traject. AAZ Adviesgroep zorgt ervoor dat wij grip en overzicht houden op onze financiële toekomst. Inmiddels zijn een aantal van onze kennissen ook klant geworden bij AAZ.

– Rene Keizerwaard en Sandria Vos, klant sinds 1998

 

Een hypotheekvraagstuk bracht mij jaren geleden bij AAZ Adviesgroep. De professionaliteit, persoonlijke aandacht, kennis van zaken, goede service en het eerlijke advies maakten dat ik klant bleef. Inmiddels is René al jaren ons klankbord. De periodieke Life Planning gesprekken geven ons financiële rust en vertrouwen.

– Erwin Bijvoet, klant sinds 2008

 

AAZ Adviesgroep is ons klankbord. Onze adviseur helpt ons om onze lange-termijn-visie helder te houden. Inmiddels heeft hij ons geholpen met de hypotheek, financieel advies en de opbouw van vermogen. Onze familie had al goede ervaringen met de dienstverlening van AAZ, maar inmiddels zijn ook wij al een aantal jaren tevreden klanten.

– Daniel en Dorine Langeweg, klant sinds 2016

 

 

Toen ik op zoek was naar begeleiding in het ondernemerschap heb ik bij AAZ aangeklopt. Mijn ouders waren er destijds al tevreden klanten. Het team is erg behulpzaam, attent en ze weten waar ze over praten. Ik zou AAZ Adviesgroep daarom zeker bij anderen aanbevelen. Ik vind persoonlijk dat iedereen een adviseur zou moeten hebben die met een andere bril naar sommige situaties kan kijken. Het geeft je nieuwe inzichten.

– Yorick Huijbregts, klant sinds 2017

 

De persoonlijke aanpak en de juiste kennis van zaken maakten dat wij ongeveer 25 jaar geleden met AAZ Adviesgroep in zee gingen voor het verbeteren van onze hypotheek. Sindsdien worden wij op betrouwbare wijze geholpen met onze financiën op de korte en lange termijn. Dat geeft veel rust. AAZ focust zich op de lange termijn, denkt met je mee én geeft tegengas om samen tot het beste resultaat te komen.

– Pieter en Anke le Rütte, klant sinds 1996

 

Ik zocht iemand die mij kon helpen bij mijn beleggingen. Hiervoor heb ik in mijn omgeving navraag gedaan en zo ben ik op aanraden van anderen bij AAZ terecht gekomen. De medewerkers van AAZ ontzorgen je op een vertrouwelijke, klantgerichte en klantvriendelijke wijze. Inmiddels maken wij ruim een half jaar gebruik van de diensten van AAZ. We hebben vertrouwen in de geadviseerde strategie en zien dat er tot nu toe grote zorgvuldige stappen gemaakt zijn.

– Jan Koopman, klant sinds 2021

 

 

Voor advies voor de aankoop van een nieuw huis kwamen wij jaren geleden via via bij AAZ Adviesgroep terecht. Sindsdien zijn we klant bij AAZ. Vooral hun persoonlijke aanpak en de kennis en service spreken ons aan. De samenwerking is prettig, open en aangepast op de fase van het leven waarin wij ons begeven.

– Hans en Karin Elings, klant sinds 1996

 

 

Een aantal jaren geleden was AAZ Adviesgroep de sponsor van mijn wielervereniging. René maakte toen een fijne en betrokken indruk. Toen ik vragen had over mijn hypotheek, heb ik daarom bij AAZ aangeklopt. Sindsdien helpen de medewerkers van AAZ ons om orde te scheppen in onze financiële situatie, zowel privé als zakelijk. Dit doen zij op een betrouwbare, eerlijke en betrokken manier.

– Leo Poot, klant sinds 2014

 

Vanwege de mogelijkheid tot financial life planning dicht bij huis hebben wij destijds voor AAZ gekozen. René en de andere medewerkers geven ons ondersteuning, rust en zekerheid. Er wordt goed gekeken naar onze persoonlijke behoeftes, ook op zakelijk gebied, en dat voelt erg prettig.

– Levien en Melanie Timmers, klant sinds 2013

 

Ik ben bij AAZ terecht gekomen, omdat mijn ouders ook al klant waren. De medewerkers van AAZ geven goed en duidelijk advies en zijn altijd klantvriendelijk. Ik voel me altijd welkom. Ook op zakelijk gebied klop ik al jaren bij AAZ aan. Ze ondersteunen mij onder andere bij het beleggen voor mijn pensioen.

– Pieter Dingenouts, klant sinds 1993

 

Annuleringsverzekeringen brachten me destijds bij AAZ, maar de goede service en dienstverlening zorgden ervoor dat ik vandaag de dag nog steeds klant ben. Het contact en de wisselwerking met René en Mirjam was vanaf begin af aan prettig.

– Willem Hoogendijk, klant sinds 1995

 

Aanleiding om klant bij AAZ te worden was de opstart van mijn nieuwe bedrijf. Ik had behoefte aan een betrouwbare organisatie die hierin goede adviezen kon geven. Ik kende het bedrijf al en was dus op de hoogte van de kwaliteit van de organisatie. Mede dankzij de adviezen en samenwerking met AAZ is mijn bedrijf succesvol geworden. Daarnaast heeft AAZ ook in onze privé sfeer een behoorlijke positieve inbreng gehad. Wij hebben AAZ al bij meerdere vrienden en bedrijven aanbevolen

– Gerhard Kramer, klant sinds 2012

 

 

Circa 5 jaar terug had ik zakelijk advies nodig. Mijn behoefte op dit gebied sloot aan op het aanbod van AAZ. Het is sindsdien mijn betrouwbare partner in de financiële wereld. Wat ik vooral waardeer is de toegankelijkheid, naast natuurlijk de kennis van de producten. Er is weinig te verbeteren, ik ben tevreden.

– Jacques Jobse, klant sinds 2015

 

Het is vaak niet gebruikelijk je financiële zaken te bespreken met familie, maar desondanks voelen wij ons hier erg prettig bij. Jaren geleden hebben wij bij mijn broer René aangeklopt, omdat de hypotheek geregeld moest worden. Nu, jaren later, zijn wij nog steeds tevreden klant van AAZ. Inmiddels zijn we druk bezig met het inregelen van onze pensioengelden. Niet alleen over René zijn wij tevreden, ook de overige medewerkers zijn duidelijk, eerlijk, klantgericht en transparant. Ze denken mee in ieders individuele situatie. Het zijn echte professionals.

– Ton en Petra van Steel, klant sinds 1991

 

AAZ heeft ons geïnformeerd en geadviseerd omtrent het omzetten van de hypotheek. Ze gaven ons het gevoel als team bezig te zijn voor je. Geen vraag is hen te veel. Alles wordt direct opgepakt en geregeld. AAZ ontlast je zo goed dat je vanaf het begin al gelijk het gevoel hebt dat alles goed zit. Ook in moeilijke tijden zoals nu met Covid 19.

– Jan Temmerman, klant sinds 2020

 

 

René kende ik al, zodoende heb ik bij hem aangeklopt om samen mijn financiële status te bekijken. Samenwerken met AAZ voelt voor mij daarom betrouwbaar én vertrouwd.

– Leon van Meer, klant sinds 2020

 

 

Toen ik op zoek was naar een organisatie die mij zou helpen bij het verzorgen, bijhouden en adviseren in verzekeringen heb ik bij AAZ Adviesgroep aangeklopt. Vriendelijk, meelevend en goede kennis van zaken kenmerken wat mij betreft dit bedrijf.

– J.P. Hoogvliet, klant sinds 1997

 

 Goede adviezen van een betrouwbare adviseur, daarvoor moet je bij AAZ zijn. Ze nemen je werk uit handen en staan voor je klaar met advies. Hun aanpak voelt persoonlijk en betrouwbaar.

– Justin en Sonja Hogen, klant sinds 2008

 

 

Onze situatie stond op het punt flink te gaan veranderen, zowel privé als zakelijk. Vandaar dat we de behoefte hadden om alle financiële aspecten in kaart te brengen. Samen met René hebben we alles inhoudelijk bekeken, zodat onze toekomstplannen in concrete acties omgezet konden worden. Samen sparren en out of the box denken stond hierbij centraal. AAZ geeft je advies en begeleiding om het pad naar je ideale toekomst zo goed mogelijk te kunnen bewandelen.

– Michael Oomen en Sammie Driessen, klant sinds 2018

 

De medewerkers van AAZ zijn altijd klantvriendelijk en alert. Het zijn doorpakkers die werk uit handen nemen op een deskundige en professionele wijze. AAZ denkt met je mee om een goed en betrouwbaar advies op maat te leveren.

– Henk van Noort, klant sinds 1997

 

Naar aanleiding van een referentie heb ik voor advies op het gebied van hypotheek en andere financieel gerelateerde onderwerpen aangeklopt bij AAZ. Vertrouwd, integer, klantgericht en eerlijk zijn een aantal woorden die bij mij opkomen als ik denk aan de vraag waarom ik klant ben geworden.

– Ben Gelens, klant sinds 2009

 

Ik ben hier in eerste instantie terecht gekomen, omdat ik een RegioBank rekening wilde openen. Bij AAZ krijg je persoonlijke aandacht en oprechte adviezen op maat. De coachende begeleiding helpt je bij een goede en inzichtelijke life planning.

– Ingrid Kleijn, klant sinds 2016

 

AAZ Adviesgroep speelt in op wat er op een bepaald moment speelt en daagt soms ook uit. Het bedrijf is betrouwbaar, denkt mee, geeft rust en is m’n klankbord. En dat al jarenlang.

– Adrie van Rijsbergen, klant sinds 1992

 

Op aanraden van een goede vriend van ons hebben wij in 2015 bij AAZ aangeklopt. Aanleiding hiervoor was dat wij graag onze financiële plannen wilden herzien. AAZ is een kantoor met een behoedzame, professionele aanpak en op maat gemaakt advies voor iedere situatie. Kortom, een zeer gewaardeerde steun en toeverlaat bij diverse complexe financiële items. Op een schaal van 1 tot 10 is een 9 zeker op zijn plaats!

– Paul en Trees van der Cammen, klant sinds 2015

 

Goede service, luisteren naar de klant en het leveren van maatwerk volgens je (financiële) behoefte. Dat typeert AAZ voor mij. We werden destijds klant om een hypotheek af te sluiten, maar inmiddels doet AAZ eigenlijk alles voor ons. We hebben blindelings vertrouwen in de organisatie en haar medewerkers.

– Marc den Beste, klant sinds 1998

 

Ik ga tegenover AAZ naar de kerk, en ik was destijds op zoek naar een betrouwbare partner dichtbij. Bij AAZ krijg je persoonlijke aandacht, rekeninghoudend met de eigenaardigheden van een klant/relatie. Kortom, een partner in financiële planning met rust, vasthoudendheid en deskundigheid.

– Levien Timmers, klant sinds 2014


 

De klanten van BlueMoon

Wil je ook klant worden bij BlueMoon? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en ervaring.