Ons team

Wij zijn BlueMoon

Laten we eerlijk zijn: Een bedrijf is niets zonder haar medewerkers. Met elkaar bepalen zij de sfeer binnen het bedrijf. 

Bij BlueMoon werken financiële professionals met verstand van zaken en hart voor de klant. Als team werken we samen om jouw belangen zo goed mogelijk te dienen en je je welkom te laten voelen. Zie het als een soort van familie. Kies je voor BlueMoon dan krijg je ons er “een beetje bij”. 

Nieuwsgierig? Maak hieronder kennis met ons team!

 • <em>Kim</em> Hoevenaar

  Kim Hoevenaar

  Office assistant

  Wie ben ik

  Vanaf 2019 ben ik bij BlueMoon/AAZ adviesgroep werkzaam. In de meeste gevallen ben ik het eerste aanspreekpunt binnen BlueMoon; of het nu gaat om het maken van een afspraak of bij algemene vragen. Ook geef ik ondersteuning bij de administratieve verwerking van jouw Lifeplanning, belastingaangifte, jaarruimte-berekening of beleggingsrekening. Ik zorg ervoor dat alles soepel loopt en intern alles bij de juiste persoon terechtkomt en wordt opgevolgd.

  Graag verwelkom ik je op ons kantoor in Zevenbergen. 

  Tot gauw, 
  Kim

  Mijn hobby's

 • <em>Jessica</em> Nieuwkoop

  Jessica Nieuwkoop

  Administratief medewerkster | Ondersteuning persoonlijk adviseurs

  Wie ben ik

  Ik ben vanaf 2008 bij BlueMoon/AAZ adviesgroep werkzaam. Bij al jouw vragen, sta ik je graag met raad en daad bij. Ik ondersteun onze persoonlijk adviseurs bij jouw Financial Life Planning, hypotheek en beleggingsrekeningen. Daarnaast houd ik mij bezig met collectieve pensioenen en allerhande financiële vraagstukken. Een hoge service aan onze relaties en direct persoonlijk contact staan bij mij centraal.

  Heb je vragen over jouw dossiers, neem dan contact met mij op. 
  Ik zal er alles aan doen deze snel en naar tevredenheid af te handelen. 

  Groetjes,
  Jessica

  Mijn hobby's

 • <em>John</em> Somers

  John Somers

  Persoonlijk adviseur

  Wie ben ik

  Vanaf 2007 ben ik voor BlueMoon/AAZ adviesgroep werkzaam als persoonlijk adviseur. Dicht bij je relaties staan, oprecht geïnteresseerd zijn in het persoonlijke leven van mensen en het geven van advies in de meest brede zin is voor mij heel vanzelfsprekend. Financial Life- & Vermogensplanning in dienst stellen van jouw doelen en wensen is dan ook mijn toegevoegde waarde voor jou als adviseur. Financiële middelen gebruiken voor het leven in plaats van andersom.

  Een goed gesprek begint altijd met een goede kop koffie of thee. Ben je benieuwd waarmee ik jou in je leven met raad en daad kan bijstaan, maak dan een vrijblijvende afspraak door contact op te nemen met mijn collega Kim of Jessica. 

  Groet, 
  John

  Mijn hobby's

 • <em>René</em> Groenendijk

  René Groenendijk

  Directeur/eigenaar

  Wie ben ik

  In 1992 ben ik AAZ adviesgroep gaan versterken als allround financieel adviseur met een sterke focus op ondernemings- & verzekeringsvraagstukken, fiscaliteiten, pensioen en hypotheken. Samen met Mirjam heb ik ons bedrijf uitgebouwd en versterkt. Ik ben met name verantwoordelijk voor de strategie en koers die we als bedrijf varen. Onderscheidend en relevant blijven voor je klanten, daar draait het om. Dit vraagt constante aandacht en bijsturing.

  In alles probeer ik onze missie en visie uit te dragen; juist ook in de persoonlijke gesprekken met onze klanten.
  In mijn dagelijkse werk ben ik hun meest betrokken persoonlijke coach en sparringpartner. Dat doe ik vanuit de overtuiging dat “het geld altijd in dienst van het leven moet staan”. Ik zorg voor een andere kijk op financiën en voeg op die manier waarde toe. Wij noemen het dan ook Financial Life- & Vermogensplanning.

  Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan eens een afspraak bij ons op kantoor. 
  Dan bekijken we samen in alle rust wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

  Ik kijk uit naar je komst,
  René

  Mijn hobby's

 • <em>Mirjam</em> Groenendijk

  Mirjam Groenendijk

  Directeur/eigenaar

  Wie ben ik

  In 1990 ben ik gestart met AAZ adviesgroep met de overtuiging dat het serviceniveau in de financiële sector zoveel beter kon dan toen vaak het geval was. Persoonlijke aandacht en begeleiding daar draaide het toen om en natuurlijk nu nog steeds. Uiteindelijk is BlueMoon Financial Life- & Vermogensplanning hiervan het resultaat. Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor de interne organisatie. Mijn werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het monitoren en aansturen van activiteiten om ons service- niveau hoog te houden en steeds verder uit te breiden. Of dit nu is op het gebied van klantcontact, informatievoorziening, automatisering, privacy, HR of onze kantoorfaciliteiten. Ook de debiteurenadministratie neem ik voor mijn rekening.

  Heb je vragen die onze organisatie aangaan, aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op. 

  Met hartelijke groet, 
  Mirjam 

  Mijn hobby's

Maak kennis met BlueMoon

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en ervaring.