Missie en visie

Je hebt een bepaalde toekomst voor ogen. Je bedrijf verkopen, eerder stoppen met werken, een vakantiewoning in het buitenland. Misschien wil je op reis, je kinderen in het buitenland laten studeren of droom je van een eigen zeilboot. Maar hoe weet je of jouw (toekomstig) vermogen dat toelaat? Welke financiële beslissingen moet je nú nemen om jouw doelen te bereiken? En welk effect heeft dit op je leven vandaag? Want de dromen van morgen mogen een goed leven vandaag niet in de weg staan.

Neem je toekomst
in eigen hand

Om op het juiste moment de juiste financiële beslissingen te nemen is planning nodig. Dit zorgt ervoor dat jouw financiële plaatje klopt, vandaag en morgen. De financial life planners van BlueMoon gaan met je in gesprek, zodat duidelijk wordt wat jíj belangrijk vindt in het leven. Wat jouw keuzes zijn, waar je blij van wordt en wat jouw doelen zijn. Dat doen we niet eenmalig, we bouwen een duurzame samenwerking op met jou en je gezin. Wij staan naast je in de verschillende fases van je leven. Periodiek kijken we met elkaar waar je staat, toetsen we de haalbaarheid van jouw doelen, sturen bij en houden je op koers. 

Onze missie

Bij BlueMoon zijn we ervan overtuigd dat je nu al het leven moet kunnen leiden wat je wilt. Dat lijkt misschien gedurfd, maar dat is het niet. Je moet je financiële toekomst in eigen hand nemen en je soms buiten de gebaande paden begeven. Het is een kwestie van keuzes durven maken. En dan zijn wij heel eerlijk. Soms ook wat onconventioneel – net zoals onze naam - maar altijd to the point met jouw doelen voor ogen. Want wij maken het onze missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw leven en dat van je dierbaren.