Onze diensten

Ervaar de waarde van integraal financieel advies

BlueMoon staat voor onafhankelijkheid, openheid en continuïteit in financiële dienstverlening. Met elkaar werken we continue aan jouw doelen, waarbij Financial Life Planning en Vermogensbeheer de twee belangrijke pijlers zijn. Wij staan naast je en voorzien je van totaaladvies en maatwerk-oplossingen, zijn jouw financiële coach, klankbord en meest betrokken partner. Daarom is BlueMoon de partij voor jou. Wij zijn er om jouw vermogen te laten groeien, de risico’s te beperken zodat je zonder zorgen je lifestyle kunt behouden.

Financial Life Planning

Om op het juiste moment in je leven de juiste financiële beslissingen te kunnen nemen, is een planning nodig. Een planning die ervoor zorgt dat jouw financiële plaatje klopt; vandaag én morgen. Want de dromen van morgen mogen een goed leven vandaag niet in de weg staan. Door periodiek om tafel te gaan, een gestructureerd plan van aanpak op te stellen en bij te sturen waar nodig ontstaat inzicht, overzicht en focus. Hiermee creëert BlueMoon de financiële rust die haar klanten verdienen. 

Vermogensplanning

Vermogensplanning staat zeker niet los van Financial Life Planning. Het is een onmisbaar onderdeel om de doelen binnen deze planning op de lange termijn te behalen. Vermogensbeheer bij BlueMoon gaat veel verder dan alleen beleggen. Alle vermogenscomponenten, zoals aandelen, obligaties, het eigen bedrijf, pensioen, onroerend goed én ook spaargeld worden in het geheel betrokken. Wat voorop staat binnen een vermogensplanning is het behalen van structureel rendement op de lange termijn. Een balans tussen rendement en risico is hierin van groot belang. Samen met jou bepalen we de strategie die het beste past bij jouw wensen en financiële behoeften. 

Hypotheken

Ben je van plan een hypotheek af te sluiten? Ben je starter, wil je verhuizen of een tweede woning aanschaffen? De eigen woning en hypotheek zijn voor de meeste mensen misschien wel hét belangrijkste onderdeel als het gaat om de maandelijkse lasten en vermogensvorming. Bij BlueMoon kiezen we dan ook voor een integrale aanpak en nemen we je huidige en toekomstige woonwensen mee in jouw Financial Life Planning. Zo weet je zeker dat jouw hypotheek volledig is afgestemd op alle andere aspecten van jouw leven. Dit zorgt voor financiële en mentale rust.

Pensioen

Na 40, misschien wel 50 jaar werken is het tijd om te gaan genieten van jouw welverdiende pensioen. In de huidige tijd van inflatie en negatieve rentes is het bijna onmogelijk om tijdens je pensioen alleen te leven van jouw AOW en spaargeld. BlueMoon staat daarom voor je klaar om te kijken naar de mogelijkheden om op een andere manier vermogen voor jouw pensioen op te bouwen. Neem het heft in eigen handen en bespreek de mogelijkheden tot het opbouwen van je eigen pensioen met één van onze experts.

De ondernemer

Als directeur/eigenaar van een bedrijf heb je veel aan je hoofd. Dagelijks loop je met jouw bedrijf grote financiële risico’s. Zakelijk en privé zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit kan in slechte tijden een enorme impact hebben op jouw leven en dat van je partner/gezin.  Niets is dan ook prettiger om een sparringpartner te hebben die met jou meedenkt op alle fronten; privé én zakelijk. Of het nu om pensioen, risico-inventarisatie of bedrijfsfinancieringen gaat. Wij geven je een totaaladvies waarin we alle financiële facetten van het bedrijf inzichtelijk maken.