Vermogensplanning

BlueMoon koppelt het geld aan het leven

Als Financial Life Planners staan wij dicht bij onze relaties. Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten de juiste keuzes maken en hun doelen kunnen behalen. Daar hoort ook het gesprek over “rendement & risico” bij. Dat vraagt van ons betrokkenheid, uiterste zorgvuldigheid en schept een grote verantwoording. Klanten vertrouwen ons immers hun toekomst toe. 

Eigen beleggingsbeleid

Wetenschappelijk onderbouwd

Dat is dan ook precies de reden dat wij na de crisis sinds 2012 hebben besloten zélf onze beleggingsportefeuilles op te starten. Niet langer als intermediair, maar als zelfstandig vermogensadviseurs met een eigen beleggingsbeleid. Onze eigen unieke portefeuilles zijn gebaseerd op jarenlang academisch onderzoek en op risicospreiding. Wij bemoeien ons dus écht met het geld van onze klanten. Dat levert op de lange termijn niet alleen een goed rendement op, maar bespaart ook onnodige (transactie)kosten. Onze resultaten spreken voor zich.

Financiële rust

Dankzij BlueMoon

We leven in een maatschappij waarin mensen steeds meer verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun eigen toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat je dit met sparen alleen niet gaat redden. Lage rentes, hoge inflatie en een sterk veranderende fiscale en pensioenwetgeving hebben een enorme impact op je leven.

Steeds meer mensen zijn dan ook zelf actief met beleggen via internet of sluiten zich aan bij een vermogensbeheerder. In de praktijk betekent dit meestal niet veel meer dan speculeren en sturen op alléén korte-termijn-rendement. Alles wordt hiermee overgelaten aan de waan van de dag; emoties krijgen de overhand.

Bij BlueMoon pakken we het in alles anders aan dan je zou verwachten. Ervaar het zelf en maak met ons een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Uiteindelijk ben toch ook jij op zoek naar financiële rust? 

BlueMoon NextGen

‘Kunnen jullie geen propositie ontwikkelen voor onze kinderen?’ Deze vraag werd ons regelmatig gesteld door klanten. Gecombineerd met de persoonlijke ervaring die we als Financial Life Planners hebben, heeft dit gezorgd voor de start van ‘BlueMoon NextGen’. Vermogensopbouw speciaal voor de startende belegger. 

Vermogensplanning

Wil je meer weten over vermogensplanning bij BlueMoon? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en ervaring.