Everyone has a story

In de 35 jaar dat AAZ adviesgroep actief is, heeft de financiële markt een enorme transitie doorgemaakt. Een sterk veranderende klantvraag, maar ook zéker onze eigen ambities hebben er toe bijgedragen dat wij ons inmiddels uitsluitend bezighouden met complexe vraagstukken op het gebied van financiële planning en vermogensbeheer voor zowel ondernemers als particulieren. 

Over BlueMoon

Vandaag de dag ligt de focus binnen BlueMoon meer dan ooit op de relatie met de klant. Als Financial Life- en Vermogensplanners staan wij naast onze klanten en helpen wij hen bij het realiseren van hun doelen. Een langetermijnvisie en een persoonlijke klantrelatie zijn onze drijfveren. Zo maken we werkelijk het verschil in hun leven en dat van hun dierbaren. 

Waarom BlueMoon?

Wat maakt BlueMoon anders? 
Financial Life Planning en Vermogensadvies zijn de pijlers van onze filosofie en aanpak. We houden continu de vinger aan de pols en hebben een sterke focus op het beperken van de risico’s, behoud van lifestyle en de groei van het vermogen. Heb je een onderneming? Dan is jouw bedrijf daar nadrukkelijk ook bij betrokken. Onze experts zijn jouw sparringpartner bij alle belangrijke fases in je leven. Wij zorgen voor financiële rust en vertellen je altijd de waarheid over geld. 

 

Ons team

Benieuwd naar ons team? Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Maak kennis met onze medewerkers.