Jij als ondernemer centraal

Zakelijk én privé

Als ondernemer zit je in een bijzondere positie. Als geen ander weet je wat het is om zelf "de kar te trekken", zelf alle beslissingen te nemen en nergens op terug te kunnen vallen. Dagelijks loop je financiële risico's met je bedrijf en maar al te vaak óók met jouw privévermogen. Zakelijk en privé zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Je hebt de zorg voor je bedrijf, personeel en je gezin. Waarbij het laatste gek genoeg vaak de minste aandacht krijgt. BlueMoon weet dat dit anders moet én kan.

Financiële coaching

Als ondernemer sta je er alleen voor. Je weet als geen ander wat het is te moeten presteren onder grote druk. 24/7 ben jij verantwoordelijk voor je bedrijf en medewerkers, maar ook voor je gezin en dierbaren. Dat vraagt nogal wat. 

De meeste ondernemers hebben adviseurs, die alleen vanuit hun eigen expertise redeneren. Logisch misschien, maar veel ervaren dit als te beperkt. BlueMoon kiest voor een sterk onderscheidende en meer integrale aanpak. 

Met Financial Life & Vermogensplanning voor de ondernemer worden niet alleen je eigen doelen en wensen centraal gesteld, maar wordt er juist ook gekeken naar het bedrijf als portemonnee en (toekomstig) vermogen van de ondernemer. Met alles zetten wij jou en je gezin centraal. Jouw belang is ons belang! Alleen op die manier, met die instelling en overtuiging kunnen we blijvend het verschil maken en inhoud geven aan een langdurige samenwerking.

Bedrijf

BlueMoon spreekt de taal van de ondernemer. Niets is prettiger dan een sparringpartner te hebben die met je meedenkt op alle fronten.

Een eigen onderneming is super dynamisch en altijd aan veranderingen onderhevig. Afhankelijk van de fase waarin jij als ondernemer zit, komen de verschillende vraagstukken aan bod. Ben je een starter, groeit je bedrijf of ben je juist bezig met overname/fusie/verkoop/opvolging? 

Zakelijk financieel advies bij BlueMoon omvat heel veel aspecten, maar concentreert zich met name op of rond bedrijfsfinanciering, personeel en risico’s

Heb je je eigen onderneming net verkocht en wil je het vermogen dat je in de loop der jaren hebt opgebouwd op een goede manier beheren? Maak dan kennis met Zakelijk Vermogensbeheer van BlueMoon. 

Financiering van de ondernemer

Je bedrijf is het fundament waarop jij je toekomst bouwt. Continuïteit is alles. Een gezonde financiële positie realiseren en vasthouden is in alle situaties dus van het grootste belang; voor het bedrijf, je medewerkers, maar vooral ook voor jezelf. Hoe (on)afhankelijk sta je ten opzichte van de bank? Is bedrijfsfinanciering noodzakelijk en sluit de huidige bedrijfsvorm hier nog op aan? Wat is er nodig om succesvol te worden of te blijven? 

Een goede bedrijfsfinanciering is moeilijk rond te krijgen. Omdat we bij BlueMoon precies weten wat banken en financiers daarin verlangen, kunnen we je helpen bij het onderbouwen van je financieringsaanvraag en het selecteren van de juiste partij.

Collectief pensioen

Met de introductie van de nieuwe pensioenwet per 1 juli 2023 zijn alle spelregels veranderd. Garanties behoren tot het verleden, beleggen wordt de nieuwe norm. Meer en meer zal iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid moeten nemen. Niet alleen draait het om de combinatie van rendement & risico versus premie & kosten, maar vooral om een open en eerlijke communicatie met medewerkers. Als werkgever heb je hier een rol te vervullen. 

Jouw medewerkers zijn de motor van je bedrijf. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook belangrijk. Je hebt het beste met hen voor, maar wil ook budgettaire zekerheid.

Ook hier is BlueMoon jouw aangewezen partner. Dagelijks zijn wij bezig met het oplossen van complexe pensioenvraagstukken. Pensioen zien wij als een wezenlijk onderdeel binnen Financial Life- & Vermogensplanning. Als pensioenexperts nemen wij je alles uit handen en zorgen voor maatwerk. 

Zakelijke begeleiding bij BlueMoon

Wil je meer weten over zakelijke begeleiding bij BlueMoon? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en ervaring bij het adviseren van ondernemers.