Financial Life Planning

Voor een fijn leven; nu en later

Goede financiële planning kan je leven veranderen. Het geeft rust en duidelijkheid. Zeker wanneer het gaat om een gedegen plan, dat is opgebouwd rondom die ene vraag die alles samenvat: 
Wat is voor jou belangrijk? 

Wij zijn er van overtuigd dat je nu al het leven moet kunnen leiden dat je wilt. Jij moet je financiële toekomst in eigen hand durven nemen en je soms buiten de gebaande paden begeven. Het is een kwestie van keuzes maken. En daarin zijn wij heel eerlijk, soms zelfs wat onconventioneel. Maar altijd to the point, met jóuw doelen voor ogen. Want wij maken het onze missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw leven en dat van je dierbaren. 

Financieel advies
op maat

Elk financieel advies heeft een directe impact op jouw persoonlijk leven. En dat is precies de reden waarom wij je eerst goed willen leren kennen. Daarbij kijken we naar je financiële positie en vooral ook naar jouw doelen en wensen. Want rijkdom zit in méér dan alleen geld. 

Daarom bespreken we uitgebreid wat jij belangrijk vindt. Voor jezelf, je gezin en – als je ondernemer bent – voor je bedrijf. Want privé en zakelijk zijn onlosmakelijk met elkaar verweven. Wij kijken altijd naar het totaal.

Duurzame relatie voor jouw Financial Life Planning

Financial Life Planning is een continue proces. Dat is ook precies de reden dat BlueMoon in langdurige relaties investeert. Samen met jou kijken we waar je staat in het leven. Past je financiële plan nog bij je huidige levensfase? Zijn je wensen of omstandigheden wellicht veranderd? En hoe kunnen wij daarop onze dienstverlening afstemmen? Zit je nog op de juiste koers of moet het roer om?